EXPERIÈNCIES

Al Batxillerat de modalitat escènica ens acostem al llenguatge teatral a partir de dinàmiques de joc, de moviment, de consciencia corporal, espacial i de grup. El procés d’aprenentatge culmina en la creació d’una obra que es representa en un teatre de la ciutat de Granollers.


ARTS PLÀSTIQUES

Al batxillerat de modalitat plàstica experimentem i aprenem els diversos llenguatges visuals i plàstics, tan amb tècniques tradicionals o digitals i generem contextos en els que els i les alumnes puguin desenvolupar i descobrir el seu propi llenguatge.


Busquem crear experiències que ens portin a conèixer les diferents arts de la mà de professionals del sector, que comparteixin amb nosaltres les seves trajectòries i coneixements.A secundària aprofitem els recursos de conviure amb el batxillerat artístic i duem a terme nombrosos projectes que volen fomentar l’ús i el coneixement dels llenguatges artístics. El taller de percussió, el mapa de ball o la B-Band són algunes de les iniciatives que fem des de música. Paral·lelament treballem les arts visuals a l’assignatura de visual i plàstica i el taller d’arts, explorant nombroses tècniques.


PROJECTES INTERNACIONALS

Apostem per participar a projectes internacionals per tal de crear experiències significatives amb persones d'altres països. Utilitzar els llenguatges visuals i artístics en aquests contextos ens permet acostar-nos i descobrir a altres maneres de fer i ser, i a la vegada aprendre a treballar amb altres disciplines i també en altres idiomes.